May 23 – 25, 2024
Schlossplatz 2, 48149 Münster
Go to map

[English below]

Die Anmeldung zur NKG 2024 ist eröffnet. Deadline zur Anmeldung ist der 30.04.2024. Diejenigen, die zur Einreichung eines Beitrags bereits einen Indico-Account angelegt haben, nutzen diesen bitte auch für die Tagungsanmeldung.

Die Tagungsgebühr kann mit Kreditkarte bezahlt werden. Wenn eine Kreditkartenzahlung nicht möglich ist, wenden Sie sich bitte per E-Mail unter Angabe Ihrer Rechnungsadresse an nkg.info@uni-muenster.de.

Zahlungsbedingungen:
Stornierungen bitte per E-Mail an nkg.info@uni-muenster.de.
Eine Stornierung ist nur bis zum 30.04.2024 möglich. Aus organisatorischen Gründen muss eine Bearbeitungsgebühr in Höhe von 5,00 € erhoben werden. Bei einer Stornierung nach dem 30.04.2024 oder bei Nichtteilnahme ist der volle Tagungsbeitrag zu zahlen.

Die Bereitstellung von Indico und darin gespeicherten personenbezogenen Daten erfolgt auf Servern der Universität Münster. Die Verarbeitung der Daten erfolgt nach Datenschutzbestimmungen der Universität Münster: https://www.uni-muenster.de/de/datenschutzerklaerung.html

English
Registration for the NKG 2024 is open. The deadline for registration is 30.04.2024. Those who have already created an Indico account to submit a paper should also use this account to register for the conference.

The conference fee can be paid by credit card. If credit card payment is not possible, please send an e-mail to nkg.info@uni-muenster.de stating your billing address.

Terms of payment:
For cancellations please send an e-mail to nkg.info@uni-muenster.de.
Cancellation is only possible until 30.04.2024. For organizational reasons, a processing fee of € 5.00 must be charged. Cancellations after 30.04.2024 or non-participation will be charged the full conference fee.

Indico and the personal data stored therein are provided by servers located at the University of Münster. The data are processed in accordance with the data protection regulations of the University of Münster: https://www.uni-muenster.de/de/en/datenschutzerklaerung.html

Registration
Registration for this event is currently open.